ژنراتور دیزلی

14021023
دیزل ژنراتور

ژنراتورها دستگاه های پرکاربردی هستند که در مدل های مختلف تولید و به بازار عرضه میشوند. ژنراتور دیزلی هم یکی از این دستگاه ها است که بر اساس دسته بندی سوخت مصرفی نام گذاری شده است. این ژنراتورها طرفداران زیادی دارند و استفاده از آن ها مزایایی دارد که باعث می شوند خرید این دستگاه به مراتب بیشتر از سایر ژنراتورهای موجود در بازار باشد.

لینک های مفید:
قیمت ژنراتور دیزل

دیزل ژنراتور موتورسازان

مزایای ژنراتور دیزلی

ژنراتورهای دیزلی فروش بالایی دارند. ممکن است این سؤال پیش آید که چه مزایایی باعث شده است تا این ژنراتورها طرفدار بیشتری داشته باشند. در ادامه برخی از مزایای این دستگاه را بررسی می کنیم.

  • سوخت ارزان تر: شاید به جرات بتوان گفت که برای یک کاربر، هزینه های جانبی ژنراتور گازوییلی اهمیت بسیار زیادی دارند. به خصوص مصرف سوخت که نیاز همیشگی ژنراتور است. یکی از مزایای این دستگاه، سوخت گازوئیلی آن است که با قیمت بسیار مناسب تر نسبت به سوخت هایی مانند بنزین در بازار عرضه می شود. از طرفی میزان مصرف آن هم کم بوده و با میزان کمتری سوخت مدت زمان بیشتری کار می کند.
  • طول عمر بالا: یکی دیگر از مزایای استفاده از ژنراتور دیزلی، طول عمر بالایی است که این دستگاه ها دارند. از طرفی، پس از سال ها فعالیت، این دستگاه هنوز هم مانند روز اول کار می کند و کیفیت عملکرد آن پایین نمی آید. به همین علت رضایت بالای کاربران را با خود به همراه دارد.
  • توان خروجی بالا: ژنراتورهای دیزلی توان خروجی بالایی دارند و می توانند با قدرت بالا برق تولید کنند. این عامل سبب می شود تا از آن در انواع صنایع سنگین نیز استفاده شود.
  • مقاومت بالا : مقاومت بالا از دیگر دلایلی است که این ژنراتورها مورد استفاده قرار می گیرند. این دستگاه ها در شرایط محیطی سخت هم به راحتی کار می کنند و نگرانی از بابت خراب شدن آن ها نخواهید داشت. قیمت ژنراتور دیزلی نیز به نسبت کارایی که دارد مناسب است. البته قیمت این دستگاه ها بر اساس برند، توان خروجی و سایر مشخصات دستگاه تعیین می شود.

ژنراتور دیزلی چیست؟

ژنراتور دیزلی در اصل همان ژنراتور گازوییلی است که به شما این امکان را می دهد تا نیروی برق مورد نیاز برای صنایع مختلف را تولید کنید. این ژنراتورها همانطور که از نامشان پیداست با سوخت گازوئیل کار می کنند. عملکرد بالایی که این دستگاه ها دارند سبب شده است تا در صنایع کوچک تا بزرگ قابل استفاده باشند. نحوه عملکرد این دستگاه با ژنراتورهای بنزینی کاملاً متفاوت است و بر اثر گرم شدن هوای موجود در محفظه و فشار پیستون، جرقه لازم برای اشتعال سوخت ایجاد می شود. به همین علت نیازی به شمع ندارد و یک دستگاه ایمن محسوب می شود.

علت انتخاب بیشتر دیزل ژنراتور ها نسبت به ژنراتور های دیگر

همانطور که در بخش مزایای ژنراتور دیزلی گفتیم، این دستگاه ها دارای مصرف سوخت کمتر و سوختی ارزان تر هستند. به همین علت هزینه های سوخت کمتری را باید برای استفاده از آن ها پرداخت کرد. توان بالا نسبت به مدل های دیگر هم از دیگر دلایلی است که ژنراتور گازوییلی محبوب بوده و در صنایع سنگین مانند ماشین های بزرگ و کارخانه ها قابل استفاده هستند.
استهلاک پایین قطعات ژنراتورهای دیزلی از دیگر دلایلی است که آن ها را نسبت به مدل های دیگر محبوب می کند. این دستگاه ها نحوه کار بهتری نسبت به مدل های بنزینی دارند و از نظر آتش سوزی و امنیت سوخت بسیار مفیدتر واقع می شوند.

لینک های مفید:
ژنراتور چیست؟

 

میزان مصرف سوخت دیزل ژنراتور

برای کاربران مهم است که ژنراتور دیزلی چه مقدار سوخت مصرف می کند. این عامل به نوبه خود وابسته به عوامل مختلفی مانند ساعت کاری، تعداد دور موتور، توان خروجی و… است. از طرفی شرایط محیطی که دستگاه در آن کار می کند نیز بر روی مصرف سوخت دستگاه اثر بسیار زیادی دارد. در اصل توان مصرفی اگر بیشتر باشد، سوخت مصرفی نیز به همان مقدار بیشتر خواهد شد. به عنوان مثال اگر ژنراتور یک چهارم جریان حداکثری که روی آن حک شده است، کار کند، میزان سوخت مصرفی در طول یک ساعت مساوی با 2/3 (دو سوم) لیتر بر ساعت است. ممکن است در شرایط هوایی سخت یا زمانی که دستگاه مشکلات عملکردی یا موتور دارد، میزان سوخت افزایش یابد. معمولاً هنگامی که برای خرید ژنراتور دیزلی اقدام می کنید، اطلاعات هر محصول روی آن قید شده است.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها